”make a wish”

Våga önska dig, våga ta fram och uttrycka vad du vill!

Allt är energi. Dina tankar som skapar en önskan är energi. Det du vill är energi, våra celler, hela livet. Allt är vibrerande kraft.

Än så länge finns det inte ett slutgilitigt bevis på vad universum är, varit eller kommer att bli. Vi människor får ödmjukt tacka detta något större som vi är en del och som samtidigt är en del av oss. Livet är ett mysterium och i detta stora hittar vi människor ibland nycklar som öppnar dörrar till ett bättre liv.
Att veta vart man vill och stadigt röra sig i den riktningen, att ta hjälp av dolda krafter och tillåta att livet ger oss det vi längtar efter – att jobba med sina intentioner och sätta upp mål i livet är en sådan nyckel.
Universum vill ge dig det du drömmer om!

Såhär skriver Tiny Devotions om sina Mala halsband och om att ställa upp sina intentioner.

”Mala halsband är mer än bara ett smycke. De är verktyg för meditation och har använts i tusentals år. De uppmuntrar oss att stanna upp, andas, lyssna, reflektera över, anpassa och rikta in oss till våra djupaste avsikter. De motiverar oss att investera i stunder av egenvård och medkänsla. De är våra andliga förgätmigejer och själsliga post-it lappar.
Att använda mala halsband för att medvetet arbeta med dina avsikter, intentioner och mål är ett kraftfullt sätt att manifestera dina drömmar och låta dina önskningar uppfyllas.”

Läs mer om Tiny Devotions smycken och hur du arbetar med intentioner här: http://www.lovetinydevotions.com/intention-setting/
Du kan beställa allt genom Kristallrummet med ca 3 veckors leveranstid.

De smycken du bär är de böner du ber

Kristallrummets slogan för våra intentionsarmband säger allt, tycker vi! De energier du omger dig med, i det här fallet de stenar som ger kraft till våra olika chakra, påverkar dig, hjälper dig, ger dig energi för att du ska öppna upp för de energier du vill ha mer av.
Dessutom har alla våra intentionsarmband namn och varje gång du tänker på din affirmation eller namnet på armbandet kopplar du upp dig till ditt högsta, till den känsla och den person som du vill vara. Det är där du hämtar din kraft och det är där universum kan möta din energi och smyga in dina förverkligade drömmar i ditt liv.
Släpp in miraklen i ditt liv!

Hitta sanna, uppriktiga och viktiga intentioner för 2016

Börja med att skriva ner allt som var bra och dåligt eller positivt och negativt året som gick. Använd gärna mindmapping, dvs skriv på ett stort papper och för samman de händelser och erfarenheter som du känner är viktiga året som gick. Skriv ner hur du kände dig vid olika tillfällen.
Tex ”Glad för att jag var helt ärlig med xxx” ”Ledsen för att jag inte vågade be om hjälp att fira min födelsedag”.
Känn efter, det är viktigt. Minns hur det kändes både det som var bra och som förde saker frammät och det som inte var lika roligt och upplyftande. Kom ihåg känslorna. Känslorna är ditt och livets gemensamma språk. Med känslorna kommunicerar du med universum.

När du är färdig ska du titta på hela bilden du har skapat med alla händelser, alla saker du genomfört och allt du kämpade med under 2015.

Nu föreställer du dig att du är ett år frammåt i tiden och du skriver ner vad som hände under 2016.  Allt du var glad för, dina utmaningar, vad du har lyckats med.
Samla ihop dem i olika ”kluster” och fundera över ett tema för 2016.
Skriv ner ditt tema och skriv ner en eller flera tydliga och konkreta intentioner. Det måste inte vara målsättningar men du kan ha din intention som en rubrik med flera mer konkreta mål som underrubriker.

Välj smycken och stenar som ger dig rätt energi, stöder dig och påminner dig om hur du kommer att känna dig år 2016. Fortsätt att ge dig många tillfällen varje dag att känna ditt tema och din intention för året 2016. När du förverkligar känslan förverkligar du din intention och dina mål.

Här hittar du verktyg för att skapa de bästa intentionerna och förverkliga dem!

Tryck på länkarna för gratis nedladdning: Här hittar du gratismaterial att ladda ner och jobba med för att nå dit du vill!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s