Tävla och vinn ditt favoritsmycke för män

Smycken för män (tävlingen är avslutad!)

Fler och fler av våra kunder är män. Männen handlar både smycken, stenar, mineral och olika healingprodukter. Fram för allt har vi märkt att fler män är intresserade av smycken för män. Ibland känns det lite svårt att plocka fram speciella smycken för män (eller för kvinnor för den delen). Stereotypa könsrollstänkande och kommersiella idéer om hur män och kvinnor ska vara har aldrig varit något som Kristallrummet vill stödja. Vi vill se glada människor som njuter av livet och kan vara ett positivt bidrag till sin omgivning – män som kvinnor! Så när vi försöker hitta speciella smycken för män så är det många av våra smycken som även kvinnor köper som känns aktuella.

Här hittar du våra förslag på smycken för män. Men självklart hittar du både manssmycken, herrsmycken och andra saker som en man kan uppskatta i hela vår butik.

 

Tävling!

Vad tycker du är vårt snyggaste smycken för män i vårt sortiment? Du som svarar med att plocka ut ett smycke som du tycker är ett typiskt smycke för en man och skriver några meningar som motivation kan vinna det smycke du väljer! Tävlingen håller på till den sista augusti 2014.

 

Välkommen med ditt bidrag!

4 tankar på “Tävla och vinn ditt favoritsmycke för män

Lämna en kommentar